Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANNABELLA PARK

Descriere

Cu vedere la Marea Mediterana cristalina si la Munții Taur in fundal, Annabella Park Hotel & Spa este situat excelent in Incekum-Alanya, faimosul paradis turistic al Rivierei Turciei.

Localizare

Hotelul este situat pe partea opusa a plajei Incekum. Distanta pana la plaja Incekum este de 300 m si se poate ajunge printr-un pasaj subteran local; cel mai apropiat centru de la Avsallar este la 2 km, centrul Alanya la 25 km, Side la 30 km, aeroportul Gazipaşa la 60 km siaeroportul Antalya la 110 km.

Facilitati hotel

Hotelul Annabella Park este situat la doar 200 de metri de zona sa privata de pe plaja Incekum din Avsallar, dotata cu sezlonguri si umbrele de soare.

Hotelul ofera o piscina in aer liber inconjurata de o gradina luxurianta si un centru spa cu hamam, sauna, sala de gimnastica si facilitati de masaj. In toate zonele este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi. Restaurantul principal tip bufet ofera un delicios mic dejun tip bufet, brunch, pranz, cina. Barul de la piscina ofera si bauturi racoritoare. Hotelul are si un disco-bar. La aproximativ 2 km se gasesc si alte restaurante si magazine.

Activitatile au loc timp de 6 zile in saptamana. Seara au loc evenimente speciale la amfiteatrul (Annabella Diamond), cum ar fi spectacole live, seri tematice, petreceri pe plaja si spectacole special concepute.

Pentru micii nostri oaspeti: piscina pentru copii in interior si in exterior, zona de joaca, scaune inalte si miniclub (pentru copii intre 4 si 12 ani). In plus, special concepute pentru copii: in fiecare seara minidisco la amfiteatru, loc de joaca.

CARACTERISTICI SPECIALE: Situat vizavi de plaja Incekum, intr-o locatie linistita, Ecologic

Contra cost: Coafor, magazin, Foto, servicii medicale, spalatorie, sucuri proaspete, rent a car, masaje si tratamente SPA.

Facilitati camera

Camerele au aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit si balcon. Fiecare unitate de cazare are ca dotari standard o cutie de valori si minifrigider. Baia privata include dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )