Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat într-o clădire de un alb imaculat pe plaja Konyaaltı, Hotelul SU & Aqualand are design modern minimalist, precum și un centru spa mare. Oferă o piscină în aer liber și 6 restaurante.

Localizare

Hotelul SU se află la 1,5 km de centrul orașului şi la 20 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional din Antalya. Stadionul Antalya Arena este la 2,1 km.

Facilitati Hotel

Oferă o piscină în aer liber și 6 restaurante.  Oaspeții beneficiază de acces la piscina în aer liber, înconjurată de umbrele de soare și șezlonguri mari. Oaspeții pasionați de sport pot utiliza sala de fitness bine echipată sau terenurile de tenis. Există o plajă publică la 150 de metri de proprietate. Oaspeții au la dispoziție șezlonguri și umbrele de soare pe plajă, la un cost suplimentar. Pentru relaxare, există un centru spa echipat complet, cu baie turcească, saună și camere de masaj. În plus, Hotelul SU & Aqualand are un salon de coafură și o galerie comercială.

Facilitati Camere

Toate camerele și suitele Hotelului SU & Aqualand au interior plin de stil și iluminat ambiental. Fiecare unitate de cazare are sistem centralizat de încălzire/aer condiționat și un balcon privat cu o canapea. Toți oaspeții primesc delicatese speciale și articole de toaletă gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.