Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KEFALUKA RESORT HOTEL

Descriere

Localizare: hotelul este situat la distanță de 18 km de centrul stațiunii Bodrum și la 55 km de aeroport. Facilitati hotel: 3 piscine, WiFi, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, sală de fitness, restaurant, parcare gratuită, bar, zonă de plajă privată. Dotari camere: balcon, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar, WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Descriere

Un resort perfect pentru relaxare sau chiar pentru luna de miere. Este situat intr-un cadru romantic cu priveliste catre Marea Egee.

Localizare

Localizat in Bodrum, Akyarlar, resortul se intinde pe o suprafata de 50.000 mp cu orientare spre mare. Kefaluka Resort se afla la aproximativ 60 km de Aeroportul Milas din Bodrum.

Facilitati hotel

Cu un numar impresionant de 370 camere, toate sunt dotate cu 2 paturi twin sau unul matrimonial, aer conditionat, baie cu dus sau cada, minibar, seif, TV, uscator de par, balcon sau terasa. Internet Wifi este disponibil pe intreg resortul.

4 piscine, una principala la exterior, una pentru copii cu tobogane, una cu pentru masaj si una interioara incalzita.

6 restaurante, unul principal iar restul cu diferite specifice (chinezesc, italian,turcesc etc.) si 11 baruri, snack-baruri si patiserii.

Centru de Spa este nelipsit, alaturi de sauna, hammam, masaje cu aromaterapie si alte tipuri pentru frumusete si relaxare de vis.

Cu o plaja privata de peste 440 mp, umbrelele si sezlongurile asigurate. Pentru cei care doresc mai multa intimitate, exista o zona separata cu casute construite pe malul marii. Pentru copii exista o zona de plaja cu adancime mica a apei.

Pentru activitatile sportive sunt facilitati precum, terenuri de tenis, volei, squash, sala de sport,t rageri cu arcul. La plaja sunt o serie de sporturi nautice.

Pentru divertismentul copiilor, acestia au  Mini club (4-12 ani) si Club pentru adolescenti.

La cerere, se pot organiza nunti intr-un cadrul natural de vis.

Website

https://www.kefaluka.com/EN/Home

IMPORTANT:

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.