Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 21 hoteluri

Salou

SENIORI 2018 - SPANIA COSTA DORADA SALOU de la 465 EuropersoanaPlecări 2209 2909 0610 1310 2010 8 zile7nopti Ziua de operare SAMBATA Ziua 1 Sambata Sosire pe aeroportul din Barcelona preluare de către reprezentantul local si transferul la HOTEL SALOU . . .

Salou

Localizare Hotelul se afla situat in statiunea turistica Salou la aprox 82 km fata de Aeroportul din Barcelona si la aprox 16 km de PortAventuraFacilitati Oaspetii hotelului vor avea la dispozitie o piscina pentru adulti una pentru copii umbrele pro . . .

Salou

Localizare Hotelul este situate la 200 m de PortAventura in incinta complexului reprezentand reconstructia unui mic sat de pescari la aprox 81 km se afla Aeroportul din BarcelonaFacilitati Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai 2 piscine pentru a . . .

Salou

Localizare Hotelul este situat in Salou la aprox 15 km de PortAventura si la aprox 82 km fata de Aeroportul din BarcelonaFacilitati Hotelul dispune de o piscina pentru adulti si o piscina pentru copii umbrele si sezlonguri la plaja si un poolbar iar . . .

Salou

Localizare Salou Park Resort I se afla in Salou si ofera vedere la plaja Capellans este situat la aprox 17 km de PortAventura si la aprox 2 km de Ferrari Land la prox 115 km fata de BarcelonaFacilitati Printre diversele facilitati ale acestei propri . . .

Salou

Localizare Hotelul Gran Regina se afla situat la doar 10 minute de mers fata de plaja la aprox 13 km de PortAventura si de Ferrari Land iar aeroportul din Barcelona se afla la aprox 83 km distantaFacilitati Hotelul ofera camere cu aer conditionat TV . . .

Salou

Localizare Hotelul se afla in apropiere de Plaja Ponent la aprox 2 km de PortAventura si Ferrari Land si la aprox 83 km fata de Aeroportul din BarcelonaFacilitati Hotelul are o piscina in aer liber si ofera umbrele si sezlonguri la plajaiar contra c . . .

Salou

Localizare Hotelul este situate langa Hotel Gold River 4 la aproximativ 700 m de Ferrari Land si la aprox 81 km fata de aeroportul din BarcelonaFacilitati Hotelul dispune de o piscina in aer liber iar in functie de disponibilitate oaspetii hotelului . . .

Salou

Localizare Hotelul se afla la aprox 3 min de mers pe jos fata de plaja la aprox 80 km fata de Aerportul din Barcelona si la aprox 3 km fata de PortAventuraFacilitati Oaspetii hotelului au la dispozitie o sala de fitness o piscina pentru adulti si o . . .

Salou

Localizare Hotelul se afla in Salou la aprox 16 km fata de PortAventura si la aprox 82 km fata de Aeroportul din BarcelonaFacilitati Hotelul are o piscina pentru adulti o piscina pentru copii sezlonguri la plaja si umbrele WiFi-ul este disponibil in . . .

Salou

Localizare Hotelul este situat in statiunea Salou si are acces imediat la plaja se afla la aprox 3 km de PortAventura si la aprox 82 km de Aeroportul din BarcelonaFacilitati Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai o piscina pentru adulti una pentru . . .

Salou

Localizare Hotelul se afla in Salou la aprox 15 km fata de PortAventura si la aprox 82 km fata de Aeroportul din BarcelonaFacilitati Hotelul are o piscina pentru adulti o piscina pentru copii sezlonguri la plaja si proaspe iar umbrelele sunt contra . . .

Salou

Localizare Acest hotel este situat pe faleza din Salou la 2 min distanta fata de plaja la aprox 35 km de PortAventura si la aprox 100 km fata de BarcelonaFacilitati Hotelul dispune de un restaurantul tip bufet ce are vedere la mare acesta ofera o . . .

Salou

Localizare Acest hotel este situat la aprox 7 min distanta fata de plaja la aprox 35 km de PortAventura si la aprox 100 km fata de BarcelonaFacilitati Hotelul dispune de un restaurant tip bufet cu specific mediteranean si spectacole de gatit in timp . . .