Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBATROS WATER VALLEY BY NEVERLAND HURGHADA


Descriere

Localizare: hotelul este situat pe plaja si la 15 km distanta de Aeroportul International Hurghada. Facilitati hotel: balcon, terasa, gradina, camere pentru nefumatori, receptie non-stop, aer conditionat, internet gratuit, piscina, plaja in apropiere, sezlonguri, umbrele de plaja, prosoape de plaja, restaurante si baruri, cafenea, room service, serviciu de concierge, parcare. Activitati incluse: eveniment cu transmisie live, divertisment de seara, club pentru copii, animatori, mini golf, tenis de masa, teren de joaca pentru copii, camera de jocuri, seri cu cina tematica, divertisment de seara, karaoke, sala de fitness. Facilitati contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, inchiriere biciclete, facilitati de sporturi nautice, scufundari, snorkelling, windsurfing, squash, tenis de masa, teren de golf, darts, biliard, spa si centru wellness. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

IMPORTANT:

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie