Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Mediterranean Palace


Descriere

Mediterranean Palace face parte din complexul Mare Nostrum Resort, situat langă Plaja Camisón, in Playa de las Americas. Complexul oferă un centru spa, sală de fitness si terenuri tenis, precum si o piscină mare in aer liber.

Camerele de la Hotelul Mediterranean Palace sunt dotate cu aer conditionat si sunt decorate in culorile traditionale ale Insulelor Canare, albastru si alb. Acestea oferă un balcon privat si TV prin satelit, iar băile private includ un uscător de păr.

Restaurantul in stil bufet al complexului Mare Nostrum serveste preparate internationale. Barul Vitamina oferă suc din fructe proaspăt stoarse si gustări usoare. In apropiere se află Centrul comercial Safari, care oferă magazine si restaurante.

Sunt disponibile un salon de coafură si un magazin de tip boutique. Hotelul are o zonă de joacă extinsă pentru copii si un program de divertisment pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie