Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

YANTRA HOTEL


Descriere

Hotelul a fost construit in 1976 si renovat ultima data in 2019. Centrul statiunii Sunny Beach este la aproximativ 800 de metri, plaja este la aproximativ 200 de metri.
Facilitati
Hotelul are 10 etaje, 2 lifturi, un total de 145 de camere (camere duble, familie, Garsoniera, apartamente).
Receptie si lobby, aer conditionat in zonele comune ale hotelului, inchiriere seif, room service, Wi-Fi in partile comune ale hotelului, restaurantul principal si lobby bar, bar la piscina, acces pentru persoane cu dizabilitati si camere. Servicii de presa, spalatorie si calcatorie. Plata cu carduri de credit este posibila. Masaje, asistenta medicala.
Cazare
Ora de check-in: 14:00 p.m.; Ora de check-out: 12:00 a.m.
In total 145 de unitati
116 DBL parc, piscina, vedere la mare, aprox. 20 mp, (max 2 + 1) - doua paturi principale, pat suplimentar 1 scaun pliant, in baie - dus/toaleta, prosoape.
15 Studio, vedere la mare, aprox. 24 mp, (max 2 + 1 / 3 ) - trei paturi principale. Cutie bucatarie: el. ceainic, cuptor cu microunde, ustensile de bucatarie si electrocasnice pentru mancare, in baie - dus/WC, prosoape
5 Studio, vedere la mare, aprox. 30 mp, (max 3 + 1 / 4 ) - trei paturi principale. Cutie bucatarie: el. ceainic, cuptor cu microunde, ustensile de bucatarie si electrocasnice pentru mancare, in baie - dus/WC, prosoape
9 Apartamente cca 35 mp, (max 2 + 2), hol - 2 paturi, dormitor cu 2 paturi principale. Camerele sunt separate printr-o usa mobila. Apartamentele sunt situate pe malul marii
Toate unitatile sunt compuse din: TV SAT, aer conditionat individual, un telefon, un mini-frigider, WIFI (gratuit), teracota sau laminat pe podea, oglinda, un balcon cu masa si scaune. Uscator de par la receptie (la cerere)
Copii: baby cot (la cerere), scaune inalte in restaurant, sectiune pentru copii in piscina, loc de joaca
Sport si divertisment:
Gratuit:
piscina exterioara, umbrele si sezlonguri la piscina.
Contra cost: seif, servicii de spalatorie si calcatorie, masaje, ajutor medical
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare: pazita, gratuita, locuri limitate

ALL INCLUSIVE

*Mic dejun: 07:30 - 10:00. in restaurantul principal / bauturi racoritoare calde si reci.
*Pranz: bufet de la 12:00 - 14:00 in restaurantul principal / bauturi nealcoolice calde si reci, bulgaresti
*Gustari la barul din hol: 16:00-17:00 h mic cond. produse si biscuiti sarati, inghetata, bauturi racoritoare reci, bauturi alcoolice bulgare.
*Cina: bufet, 18:30 - 21:00 in restaurantul principal / bauturi racoritoare reci, bauturi alcoolice bulgare
*Bauturile alcoolice sunt oferite in fiecare zi intre orele 10:00 - 22:00.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.