Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Zefir este situat in partea de sud a Sunny Beach, inconjurat de dune pitoresti, la doar cativa metri de plaja cu nisip alb. Locatia sa convenabila ofera un acces usor la centrul statiunii Sunny Beach si la orasul Nessebar, inclus in patrimoniul UNESCO. Pentru cei dintai puteti lua mini-trenul, care opreste in fata hotelului, iar cel din urma este la doar zece minute de mers pe jos.
Facilitati
Hotelul de trei stele a fost partial renovat recent, dispune de 240 de camere cu baie proprie, fiecare cu balcon propriu, TV prin cablu, aer conditionat si frigider. Exista WIFI gratuit de mare viteza in intreaga cladire si in zona piscinei pentru confortul oaspetilor nostri. Holul nou-nout luminos si aerisit se deschide spre o terasa frumoasa, care are vedere la piscina, gradinile hotelului si dunele de nisip. Hotelul ofera o receptie deschisa nonstop, birou de schimb, facilitati de cutie de valori si o zona mare de parcare. Restaurantul nostru modern tip bufet serveste un amestec de bucataria bulgara si internationala. Barurile de la piscina si din hol ofera o mare varietate de bauturi si bauturi racoritoare. Gradinile noastre spatioase au o piscina cu suprafata mare, pentru copii
piscina cu o multime de sezlonguri pentru relaxare totala. Hotelul are o serie de magazine care vand o mare varietate de bunuri si cadouri pentru a va face sederea mai placuta.
Noul Z restaurant aduce modernul urban cool si sic pe malul Sunny Beach. Oferim o selectie de bucatari de carne, pizza si paste. Aici puteti gasi sectiunea de cantina, magazin de bere si un bar.
La receptie sunt disponibile cutii de valori. (6 liv. pe zi)
Cazare
In total 240 de unitati.
Camere duble (max 2+1 copil sau 2 adulti), aprox. 18,5 mp. Doua paturi obisnuite si un pat pliant sau patut. Vedere la strada si vedere la piscina
Family room (max 2 + 4 copii, Min 2+2 copii) Consta din doua camere duble cu usa comunicanta intre ele.
Toate camerele au balcon mobilat, TV satelit, telefon, mini frigider, baie cu dus, aer conditionat.
Copii: Patut, scaune inalte in restaurante, piscina exterioara pentru copii, loc de joaca, club pentru copii (4-12 ani), animatie.
Sport si divertisment
Gratuit
: Piscina exterioara cu sectiune pentru copii si sezlonguri. Animatie pentru adulti si copii, volei.
Contra cost: Asistenta medicala.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare cu plata disponibila - nepazita, 10 lv pe zi.

Tip masa: Demipensiune, All Inclusive

All Inclusive

24 de ore all inclusive

Mic dejun: 07:30 - 10:00
Gustari: 11:00-12:00
Pranz: 12:00 - 14:00
Gustari: 14:00 - 15:00
Cafea si ceai: 07:30-17:00
Prajituri si inghetata: 15:00 - 17:00
Cina: 18:00 - 21:00
Gustare la miezul noptii: 00:00 - 00:30
24 All Inclusive - Bauturile racoritoare si bauturile alcoolice bulgare sunt servite 24 de ore

Conducerea isi rezerva dreptul de a refuza servirea de bauturi alcoolice oaspetilor care prezinta simptome de intoxicatie.
Bauturile alcoolice nu vor fi servite persoanelor mai mici de 18 ani.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.