Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REGNUM BANSKO SKI HOTEL & SPA


Descriere

Regnum Bansko Ski Hotel & Spa este un hotel de 5* situat in frumoasa statiune muntana Bansko, la numai 600 m de telecabina. Este inconjurat de un peisaj de poveste cu privelisti superbe asupra statiunii Bansko si Muntilor Pirin.

Descriere

A fost construit in 2008, iar ultima renovare a avut loc in 2017 si este alcatuit din 5 cladiri, cu un total de 138 spatii de cazare. Resortul promite sa ofere oaspetilor sai o experienta desavarsita cu servicii de inalte standarde de calitate.

 

Localizare

Situat la 600 m de telecabina si 1.2 km de centrul statiunii Bansko, la poalele muntilor Pirin.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai numeroase facilitati si servicii pentru a le crea un sejur cat mai placut si relaxant: wi-fi gratuit in intreaga locatie, restaurant principal si restaurant a la carte, lobby bar, piscina interioara cu sectiune pentru copii, 3 sali de conferinta, loc de joaca si animatie pentru copii cu varste cuprinse intre 4-14 ani, salon de infrumusetare, patinoar sintetic, parcare exterioara gratuita.

Alte servicii contra cost: serviciu babysitter, parcare interioara (aprox. 10 leva/zi in functie de disponibilitate), tratamente corporale si proceduri SPA, darts, tenis de masa, biliard, intrare la centrul termal Regnum Banya (situat in apropiere de Bansko, piscine exterioare cu apa incalzita, jacuzzi in aer liber, sauna, tratamente wellness), centru inchiriere echipament ski. Animalele de companie nu sunt acceptate.

 

Facilitati camere

Executive Suite

Spatioase si luminoase, suitele executive ofera vedere catre oras, sunt alcatuite din living si un dormitor si dispun de urmatoarele dotari: wi-fi gratuit, aer conditionat, TV LCD, telefon, mini-bar (contra-cost), chicineta, seif, uscator de par, halate de baie, balcon (la cerere si contra-cost). Capacitate: 2+1 (46-59 mp).

Executive Suite Mountain View

Spatioase si luminoase, suitele executive mountain view ofera vedere catre Muntii Pirin, sunt alcatuite din living si un dormitor si dispun de urmatoarele dotari: wi-fi gratuit, aer conditionat, TV LCD, telefon, mini-bar (contra-cost), chicineta, seif, uscator de par, halate de baie, balcon (la cerere si contra-cost). Capacitate: 2+1 (40-59 mp).

Executive Deluxe Suite

Spatioase si luminoase, suitele executive deluxe ofera vedere catre oras, sunt alcatuite din living si un dormitor si dispun de urmatoarele dotari: wi-fi gratuit, aer conditionat, TV LCD, telefon, mini-bar (contra-cost), chicineta, seif, uscator de par, halate de baie, balcon (la cerere si contra-cost). Capacitate: 2+2 / 3 (53-62 mp).

Executive Deluxe Suite Mountain View

Spatioase si luminoase, suitele executive deluxe mountain view ofera vedere catre Muntii Pirin, sunt alcatuite din living si un dormitor si dispun de urmatoarele dotari: wi-fi gratuit, aer conditionat, TV LCD, telefon, mini-bar (contra-cost), chicineta, seif, uscator de par, halate de baie, balcon (la cerere si contra-cost). Capacitate: 2+2 / 3 (50-70 mp).

 

Detalii tarif si cina festiva

Tariful include cazare cu mic dejun, acces gratuit la centrul SPA Regnum (piscina interioara cu sectiune speciala pentru copii, sauna finlandeza, baie cu aburi, hammam, dus rece de soc si dus tropical, camera de relaxare, fitness, Jacuzzi (conform programului stabilit de hotel), camera de depozitare a echipamentului de ski, camera de joaca pentru copii cu program de animatie pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani (conform programului stabilit de hotel), parcare exterioara (in limita disponibilitatii).

Cina festiva de Craciun pe 25.12 (obligatorie, inclusa in tarif; bufet festiv cu muzica live) - 45 Euro/adult, 25 Euro/copil (6-11,99 ani), 15 Euro/copil (3-5,99 ani), copii 0-2,99 ani – gratuit (nu beneficiaza de cina).

Cina festiva de Revelion (obligatorie, inclusa in tarif; se tine in sala “Bosphorus”) - 160 Euro/adult, 85 Euro/copil (6-11,99 ani), 25 Euro/copil (3-5,99 ani), copii 0-2,99 ani – gratuit (nu beneficiaza de cina).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie