Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHINA IMPERIALA SI CROAZIERA PE RAUL YANGTZE

Descriere

China Imperiala si Croaziera pe raul Yangtze Perioada: 20 – 31 august 2012 Durata: 9 nopti
De ce sa alegi programul nostru?

- Atinge cele mai importante obiective turistice din China
- Zbor compania Qatar Airways !
- Cazare la hoteluri de 4* si vas de croaziera de 5*!

Program:

Ziua 1 - Bucuresti – Beijing
Intalnire cu insotitorul de grup pe Aeroportul Otopeni Henri Coanda la 16:25 pentru imbarcare zbor QATAR catre Beijing. Decolare la ora 18:25 via Doha, sosire Doha la 22:25, decolare la 01:50 si aterizare pe aeroportul din Beijing la 14:40 (ora locala), pe 21 august.

Ziua 2 - Beijing
Sosire pe aeroportul din Beijing la ora 14:40. Transfer de la aeroport la hotel Sunworld 4* (sau similar) pentru cazare. Timp liber la dispozitie pentru odihna si acomodare cu noul fus orar.

Ziua 3 -Beijing / Mic dejun si Pranz
Mic dejun. Veti incepe turul de oras cu vizitarea Pietei Tiananmen (se traduce „Poarta Pacii Ceresti”), cea mai mare piata de acest fel din lume. Tiananmen e „poarta de intrare” in „Orasul Interzis" (cel mai mare palat imperial, un complex arhitectonic unic in lume), ce simbolizeaza China Imperiala. Acolo a trait si domnit pana la revolutia din 1911 imparatul Chinei din dinastia Ming si Qing. Accesul poporului sau a oamenilor de rand in palat era interzis. Dupa servirea pranzului veti merge la Templul Cerelui – unul din cele mai bune exemple ale arhitecturii imperiale, construit in perioada dinastiei Ming. Este locul in care imparatii dinastiei Ming si Qing venerau Raiul si se rugau pentru pace si recolte. Seara intoarcere la hotel. Cazare hotel Sunworld 4*/sau similar.

Ziua 4 - Beijing /Mic dejun, Pranz si Cina
Dupa micul dejun veti incepe excursia catre una din cele sapte minuni ale lumii – Marele zid Chinezesc – simbolul civilizatiei chineze, unica structura construita de om si vizibila din spatiul cosmic. Zidul a fost construit cu scopul de aparare a granitei imperiului chinez contra atacurilor popoarelor nomade din nordul Chinei. Dupa pranz veti vedea si Mormintele Imparatilor Dinastiei Ming, unde 13 imparati ai acestei dinastii au fost imormanti. Mormintele se afla intr-o vale intinsa, la sud de Muntele Tianshou din comitatul Changping si la 50 de kilometri nord-vest de Beijing. Excursia se va incheia cu o cina traditionala. Aici veti savura rata prajita - vestita „rata de Pekin” dupa care veti viziona un spectacol de opera. Seara intoarcere la hotel

Ziua 5 – Beijing- Xi’an / Mic dejun si Cina
Mic dejun. Dupa micul dejun transfer la aeroport pentru imbarcare zbor destinatia Xi’an. De la aeroport impreuna cu ghidul local veti pleca in tur de oras. Turul debuteaza cu o vizita la Muzeul Shaanxi - unul dintre cele mai mari si moderne muzee ale Chinei. Dupa veti merge la faimoasa Pagoda „Big Goose” (Marea Gasca). A fost construita in 589 pe o structura de caramida, inalta de 60 metri si refacuta in timpul dinastiei Ming. Va veti continua vizita cu Marea Moschee – cea mai veche si integral conservata dintre Moscheele Chinei, construite in timpul dinastiei Tang. Dupa amiaza transfer la hotel Metro Park 4*/ sau similar. Seara optional cina cu spectacol la „Tang Dinasty”. Tarif:25 euro/persoana

Ziua 6 –Xi’an / Mic dejun si Cina
Dupa micul dejun veti face o excursie catre “Armata de Teracota” – o priveliste unica asupra unei armate chineze veche de 2200 de ani, realizata din teracota de primul imparat al Chinei – Qin Shihuang. Qin a ordonat construirea mormantului sau, in care era pazit de 7.000 soldati in marime naturala, realizati din lut ars. Soldatii mormantului sau aveau rol de aparare: aveau lanci reale, care de lupta, respectiv cai de lut in marime naturala. Dupa servirea pranzului va veti intoarce in oras si veti vizita Zidul Orasului Xian. Transfer spre seara catre hotel. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 7 –Xi’an – Chongping / Mic dejun
Dupa micul dejun transfer la aeroport pentru zbor catre Chongping locul de unde va veti imbarca pe croaziera. De la aeroport transfer direct in port. Imbarcare pe vasul Mv President nr 1, si cazare. Incepem croaziera pe fluviul Yangtze sau Chang Jiang. ste al treilea fluviu din lume ca lungime, masurand peste 6.000 de kilometri, dintre care 2.800 kilometri navigabili. Este cel mai lung fluviu din Asia si al treilea din lume din punct de vedere al debitului de apa (dupa Amazon si Congo). Cursul lui se afla in intregime pe teritoriul Chinei. Se varsa in Marea Chinei de Est la 23 km nord de orasul Shanghai.

Ziua 8 –Fengdu / Mic dejun, Pranz, Cina
Mic dejun pe vas. Prima oprire va fii la Fenghu- Orasul Fantoma. Fengdu este situat pe dealul Ming, in partea nordica a raului Yangtze si reprezinta o atractie pentru turistii din intreaga lume care doresc sa afle mai multe despre viziunea chinezilor referitoare la Viata de Apoi. Orasul a fost ridicat cu aproape 2000 de ani in urma, in timpul dinastiei Han (206 i.Hr.-220 d.Hr.), atunci cand cei doi oficiali (Yin si Wang) au decis sa se retraga si traiasca in aceasta zona, sperand ca vor deveni in cele din urma, nemuritori. Cele mai multe repere din Fengdu (sau Orasul Fantomelor) poarta nume de referinta din viata de apoi: ”Turnul Ultima Privire”, “Podul Nu-Mai-E-Nimic-De-Facut”, “Trecatoarea Fantomelor Torturate”. In zona sunt statui si alte reprezentari artistice ale fantomelor si demonilor, lucrari terifiante care sugereaza ce se intampla cu cei care nu au dus o viata cumpatata. Intoarcere la bordul vasului, pentru cazare si masa.

Ziua 9 – Croaziera pe raul Yangtze
Mic dejun la bord. Vasele plutesc prin Defileul Qutang care masoara opt kilometri. Aici, printre peretii de piatra cu inaltimi de 500 de metri, Yangtze, care are de obicei latimea unui lac, se ingusteaza brusc pana la 78 de metri. In aval se afla Defileul Wu de 40 de kilometri lungime. Privelistea stancilor, care se inalta spre cer la o inatime de 900 de metri, este greu de descris in cuvinte. Tot azi veti vedea Barajul celor trei defilee (barajul Shiplock), cu cea mai mare hidrocentrala din lume. Cazare si cina pe vas.

Ziua 10 – Yichang- Shanghai / Mic dejun
Mic dejun la bord. Veti trece prin Cheile Xiling si veti ajunge la Yichang unde veti debarca si veti avea transfer catre aeroport. Zbor catre Shanghai. Preluare de la aeroport si transfer catre hotel Yun’s Paradise 4* sau similar

Ziua 11 – Shanghai - Bucuresti / Mic dejun, Pranz, Cina
Dupa micul dejun veti incepe ziua printr-o vizita a Pietei Poporului din centrul orasului, care are o suprafata de 140.000 metri patrati, inconjurata de principalele cladiri: Muzeul Shanghai, Centrul expozitional, Marele Teatru. Ne vom continua apoi plimbarea pe Esplanada Nanjing – cea mai importante strada comerciala a orasului construita in 1851. Veti continua vizita catre Bund - cel mai important port si simbol arhitectural al Shanghaiului. Dupa servirea pranzului veti merge catre zona noua a orasului - Pudong (la est de raul Huangpu) si veti urca in turnul Jinmao pentru a admira o priveliste unica asupra orasului. Veti continua vizita cu gradinile Yu ale dinastiei Qing, cu peste 30 pavilioane legate de coridoare si poduri peste lacuri. Optional puteti lua o croaziera de o ora pe rau Huang Pu. Tarif: 19 euro/persoana. Intoarcere la hotel. Seara tarziu transfer la aeroport pentru zbor QATAR QR 889 catre Doha. Decolare la ora 00:50 din Shanghai si aterizare in Doha la ora 05:45. Decolare la ora 08:35 si aterizare Bucuresti la ora 13.30 pe 31 august 2012.

Servicii incluse:

* 6 nopti cazare la hotel 4* (3 nopti Beijing, 2 nopti Xi’an, 1 noapte Shanghai)

* 3 nopti cazare pe vasul de Croaziera President 1 - 5*cu pensiune completa

* mesele conform program

* bilet de avion Qatar Airlines - Bucuresti Beijing - Shanghai - Bucuresti, via Doha

* taxele de aeroport: 399 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)

* transferurile conform program

* tururile si vizitele conform program

* bilet de avion Beijing –Xi’an cu toate taxele incluse

* bilet de avion Xi’an – Chongping cu toate taxele incluse

* bilet de avion Yichang – Shanghai cu toate taxele incluse

* ghid local

* asigurarea medicala si storno

* insotitor de grup din partea agentie

* taxele de viza si procesare – 70 euro/persoana (se achita in agentie)

* bacsisurile – 35 euro/persoana (se achita in agentie)

Bine de stiut:

O croaziera pe raul Yangtze va va purta prin leaganul civilizatiei chineze, in timp ca va va oferi posibilitatea de a admira unele dintre cele mai spectaculoase peisaje.

GRUP MINIM: 20 PLATITORI.

Pentru grup 15-19 persoane inscrise se achita un SUPLIMENT de 99 Euro/persoana. Aceasta suma se va factura in momentul definitivarii grupului cu 14 zile inaintea datei de plecare. Turistii trebuie sa accepte aceste diferente, la momentul inscrierii si semnarii contractului de prestari servicii !

Conditii de inscriere:

* pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii sau card de identitate valabil;
* la inscriere turistul achita 50% din valoarea excursiei, iar diferenta cu 2 saptamani inainte de plecare.
* contravaloarea excursiei poate fi achitata in EURO sau RON la curs BNR din ziua platii + 2%, (coeficient de risc valutar) ;
* conditiile de participare si penalizare in caz de retragere, sunt prevazute in contractul de comercializare a pachetului de servicii, care trebuie semnat obligatoriu la inscriere si anume:
- anulare intre data confirmarii serviciilor si cu 30 zile calendaristice inaintea datei de plecare: penalizare 20% din pretul pachetului de servicii;
- anulare intre 30-20 zile calendaristice inainatea datei de plecare : penalizare 25% din pretul pachetului de servicii;
- anulare intre 19-15 zile calendaristice inainatea datei de plecare : penalizare 35% din pretul pachetului de servicii;
- anulare intre 14-8 zile calendaristice inainatea datei de plecare : penalizare 50% din pretul pachetului de servicii;
- anulare intre 7 - 4 zile calendaristice inainatea datei de plecare : penalizare 80% din pretul pachetului de servicii;
- anulare cu 3 zile calendaristie inaintea datei de plecare sau neprezentarea la program: penalizare 100% la pachetul complet.
* Atentie !!! Biletele de avion sunt nerambursabile si nemodificabile din momentul emiterii lor.
* camerele sunt distribuite de receptie, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in functie de politica orara a fiecarui hotel si functie de disponibilitatile de moment (in general cazare dupa ora 14:00 si predare pana in ora 12:00);
* hotelierii solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex.mini bar/frigider, seif). Recomandam turistilor, ca in momentul cazarii in hotel, sa solicite la receptie detalii despre aceste costuri suplimentare; la unele hotelurile de 4 si 5 stele se solicita garantie numerar sau card, ce se restituie/deblocheaza la predarea camerei. Aceste sume se blocheaza pentru garantarea platii facilitatilor hotelului ;
* Categoria hotelului, a restaurantului si a mijloacelor de transport turistic, este cea acordata de ministerul de resort local;
* Tarifele excursiilor optionale sunt orientative; clientii nu sunt obligati sa le cumpere de la partenerul agentiei noastre (sunt doar recomandate ca servicii sigure); Plangerile si solutionarea acestora se fac doar pe perioada sejurului!
* ATENTIE! Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare – carte de identitate (pentru tarile UE) sau pasaport valabil min. 6 luni de la data sosirii in tara ! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul pe care il detin. Documentele necesare calatoriei pentru minorii insotiti de un singur parinte sau nici unul le gasiti la www.politiadefrontiera.ro. Conform legislatiei in vigoare, copiii si infantii (pana la 14 ani) calatoresc DOAR CU PASAPORT !!!
* agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
* agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport sau a serviciilor suplimentare, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (compania aeriana, unitatile de cazare) ;
* compania aeriana are dreptul de a modifica orarul de zbor, prin urmare, agentia noastra nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea mentionata in programul excursiei;
* DOCUMENTELE DE CALATORIE (bilet de avion + voucher cazare sau alte servicii la sol) SE ELIBEREAZA CU O SAPTAMANA INAINTE DE PLECARE!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.