Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GPEK270813 - CHINA IMPERIALA SI TIBET

Descriere

China Imperiala cu incursiune in Tibet, ”lumea lui Dalai Lama” Perioada: 27 august – 07 septembrie 2013 Durata: 9 nopti

-zbor cu TURKISH AIRLINES via Istanbul – Compania nr 1 in Europa, ce permite bagaje de cala cu greutate totala de 40 kg de persoana, dar nu mai mult de 32 kg o valiza!
-program de vizite a celor mai importante obiective turistice din China, declarate monumente UNESCO si incursiune in Tibet.
-early booking 3% pentru inscrieri pana pe data de 27.03.2013

Program

27.08.2013: Bucuresti – Beijing
Intalnire cu insotitorul roman de grup, la 19:50 in aeroportul Henry Coanda (Otopeni) la ghiseul de imbarcare al companiei Turkish Airlines TK1046. Decolare catre Bangkok la h. 21:50 via Istanbul, sosire Istanbul h. 23:15, decolare Istanbul catre Beijing la h. 00:35 cu zbor TK 20, aterizare in aeroportul din Bangkok la h. 15:05 (ora locala) a doua zi, 28.08.2013.

28.08.2013: Beijing
Sosire pe aeroportul din Beijing la ora 15:05. Transfer de la aeroport la hotel Holiday Inn Temple of Heaven 4* / sau similar pentru check in. Timp liber la dispozitie pentru odihna si acomodare cu noul fus orar. Cina la un restaurant local unde veti putea savura celebra ”rata pekineza”. Cazare la hotel Holiday Inn Temple of Heaven 4* / sau similar.

29.08.2013: Beijing / Mic dejun si Pranz
Mic dejun. Veti incepe turul de oras cu vizitarea Pietei Tiananmen, care se traduce ”Poarta Pacii Ceresti”, cea mai mare piata de acest fel din lume. Tiananmen este ”poarta de intrare” in ”Orasul Interzis" (cea mai mare resedinta imperiala, un complex arhitectonic unic in lume), care aminteste de gloria si puterea Chinei Imperiale. De aici au condus pana la Revolutia din 1911 imparatii Chinei din dinastiile Ming si Qing. Accesul poporului sau al oamenilor de rand in palat era interzis. Dupa servirea pranzului veti merge la Templul Cerelui – unul din cele mai bune exemple ale arhitecturii antice, construit in perioada dinastiei Ming. Este locul in care imparatii dinastiei Ming si Qing venerau Raiul si se rugau pentru pace si bunastarea recoltelor. Servirea dejunului si continuam turul cu vizitarea Palatului de Vara sau ”Gradina Sanatatii si a Armoniei”, cum mai este numit. Seara intoarcere la hotel. Cazare hotel Holiday Inn Temple of Heaven 4* / sau similar.

30.08.2013: Beijing / Mic dejun, Pranz si Cina
Dupa micul dejun veti incepe excursia catre una din cele sapte minuni ale lumii – Marele zid Chinezesc – simbolul civilizatiei chineze, unica structura construita de om si vizibila din spatiul cosmic. Zidul a fost construit cu scopul de aparare a granitei imperiului chinez contra atacurilor popoarelor nomade din nordul tarii. Dupa pranz, vizita la Mormintele Imparatilor Dinastiei Ming, unde 13 imparati ai acestei dinastii au fost inhumati, impreuna cu 23 de imparatese si cateva dintre concubine. Mormintele se afla intr-o vale intinsa, la sud de Muntele Tianshou din comitatul Changping si la 50 de kilometri nord-vest de Beijing. Vizita la un atelier pentru confectionarea cloazoneurilor si cina traditionala unde veti putea savura ”rata de Pekin”. In incheierea turului veti putea viziona un spectacol de opera. Cazare la hotel Holiday Inn Temple of Heaven 4* / sau similar.

31.08.2013: Beijing – Xi’an / Mic dejun si Cina
Mic dejun matinal. Transfer la aeroport si zbor catre Xi’an cu China Eastern Airlines MU 2102. Decolare din Beijing la h. 08:00 si aterizare la Xi’an la ora 10:00. Sosire, intalnire cu ghidul local si tur de oras care include: Muzeul Shaanxi - unul dintre cele mai mari si moderne muzee ale Chinei, Pagoda ”Gastei Salbatice”, construita in anul 589 pe o structura de caramida, inalta de 60 metri si refacuta in timpul dinastiei Ming. Continuam vizita cu Marea Moschee – cea mai veche si integral conservata dintre moscheile Chinei, construite in timpul dinastiei Tang. Seara cina traditionala cu spectacol artistic specific Dinastiei Tang. Cazare la hotel Titan Times hotel Boutique 4*/ sau similar.

01.09.2013: Xi’an / Mic dejun si Cina
Mic dejun. Excursie la Mausoleul imparatului Chin Shih Huangdi, pentru a vizita “Armata de Teracota”, monument reprezentativ al istoriei chineze, inscris in lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Veti putea avea o perspectiva unica asupra unei armate antice chineze realizata in intregime din lut ars, la porunca marelui imparat Qin. Intreaga armata numara aproximativ 7000 de soldati, 130 de care de lupta si 150 de cai de cavalerie, care aveau rol de aparare a imparatului in viata de apoi. Dejunul se va servi in timpul vizitelor. In incheierea excursiei, vizitarea Zidulului Orasului Xian. Cazare la hotel Titan Times hotel Boutique 4* / sau similar.

02.09.2013: Xi’an – Lhasa / Mic dejun si Cina
Dupa micul dejun transfer la aeroport pentru zbor catre Lhasa – Tibet cu zborul companiei China Eastern Airlines MU 2335. Decolare la ora 11:35 si aterizare in Lhasa la ora 14:35. Dupa sosire transfer la hotel pentru acomodare cu altitudinea. Cina si cazare la hotel Thangka 3* / sau similar.

03.09.2013: Lhasa / Mic dejun si Cina
Mic dejun. Incepem ziua cu vizita la Muzeul Tibetan care adaposteste o colectie de 1000 de artefacte, reprezentative pentru istoria si arta tibetana. Continuam cu vizitarea ”bijuteriei” budismului tibetan, Palatul Potala, sau ”locul unde salasluieste Buddha”, obiectiv inscris in Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Potala este centrul administrativ – spiritual al tibetanilor, fiind divizat in 2 palate: Palatul Rosu si Palatul Alb precum si cladirile anexe. Intregul ansamblu adaposteste 10000 de sanctuare ale calugarilor budisti, 200000 de statuete, precum si o imensa biblioteca. In Palatul Rosu exista piramidele funerare a opt dintre Dalai Lama care au trait aici. Continuam cu vizitarea pietei Barkhor. Cina traditionala la un restaurant local, acompaniata de un spectacol artistic de dansuri tibetane. Intoarcere la hotel Thangka 3* / sau similar pentru cazare.

04.09.2013: Lhasa / Mic dejun si Cina
Mic dejun. Vizitarea manastirii Jokhang, veche de mai bine de 1350 de ani si care reprezinta cel mai important ansamblu lamaíst din zona, cu titlu academic in studiul scripturilor budiste, fiind inscris in Lista Patrimoniului Mondial UNESCO, alaturi de Palatul Potala. Continuam cu o incursiune la poalele muntelui Gephel, la 8 km vest de orasul Lhasa si vizitarea manastirii Drepug, unul dintre centrele de studiu ale sectei “Palariile Galbene”, cea mai noua scoala a budismului tibetan. Cina traditionala in restaurantul Mandala. Cazare la hotel Thangka 3* / sau similar.

05.09.2013: Lhasa – Shanghai / Mic dejun si Pranz
Mic dejun si check out. Continuam cu vizitarea Palatului Norbulingka (Gradina Comorii), construit in anul 1740 de catre cel de-al saptelea Dalai Lama ca resedinta de vara. Complexul este alcatuit dintr-un palat reprezentativ pentru stilul arhitectonic tibetan si o gradina intinsa pe o suprafata de 36 hectare. Face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO si este considerat o anexa a Platalui Potala. Dejunul se va servi in timpul vizitelor. Dupa vizitarea complexului, transfer la aeroport pentru zborul catre Shanghai cu China Eastern Airlines MU 2336. Decolare din Lhasa la ora 15:30 si aterizare la Shanghai la ora 21:00. Transfer la hotelul Holiday Inn Downtown Shanghai 4* sau similar, pentru cazare.

06.09.2013: Shanghai – Bucuresti / Mic dejun, Pranz, Cina
Mic dejun. Tur de oras in Shanghai care include: Piata Poporului din centrul orasului, cu o suprafata de 140.000 metri patrati, inconjurata de principalele cladiri: Muzeul Shanghai, Centrul expozitional, Marele Teatru. Ne vom continua apoi plimbarea pe Esplanada Nanjing – cea mai importanta strada comerciala a orasului construita in 1851. Turul continua cu Bund - cel mai important port si simbol arhitectural al Shanghaiului. Dupa servirea pranzului veti merge catre zona noua a orasului - Pudong (la est de raul Huangpu) si veti urca in turnul Jinmao pentru a admira o priveliste unica asupra citadelei asiatice. Incheiem turul cu vizitarea gradinilor Yuyuan sau “Gradinile Fericirii” care dateaza din timpul dinastiei Ming. Cu cele peste 30 pavilioane legate de coridoare si poduri peste lacuri, gradinile exprima perfectiunea artei chinezesti in amenajarea gradinilor imperiale. Intoarcere la hotel, check out si transfer la aeroport pentru zbor Turkish Airlines – TK 27 catre Bucuresti. Decolare din Shanghai la h. 22:45 via Istanbul, sosire Istanbul h. 05:45, decolare Istanbul catre Bucuresti la h. 07:50 cu zbor TK 1043, sosire aeroportul Henry Coanda (Otopeni) la h. 09:15, in data de 07.09.2013.

Nota

Tarifele sunt valabile pentru un grup de minim 15 persoane. Pentru grup mai mic tariful se recalculeaza, acest lucru stabilindu-se in momentul definitivarii grupului; cu 14 zile inaintea datei de plecare. Turistii trebuie sa accepte eventualele suplimente, la momentul inscrierii si semnarii contractului de prestari servicii!

Servicii Incluse

-9 nopti cazare la hoteluri de 4* (3 nopti Beijing, 2 nopti Xi’an, 3 nopti in Tibet, 1 noapte la Shanghai);
-mesele conform program;
-late check out in ultima zi, la hotelul Holiday Inn Downtown 4* din Shanghai;
-bilet de avion Turkish Airlines pe ruta Bucuresti – Beijing si Shanghai – Bucuresti, via Istanbul;
-taxele de aeroport: 323 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului);
-bilet de avion Beijing –Xi’an cu toate taxele incluse;
-bilet de avion Xi’an – Lhasa cu toate taxele incluse;
-bilet de avion Lhasa – Shanghai cu toate taxele incluse;
-transferurile conform program;
-tururile si vizitele conform program;
-ghid local;
-asigurarea medicala si storno;
-insotitor de grup din partea agentiei.

Tarifele nu includ

-taxele de viza si procesare – 85 euro/persoana (se achita in agentie).

Site-uri hoteluri

Beijing 3 nopti – hotel Holiday Inn Temple of Heaven 4* www.holidayinn.com (sau similar);
Xi’an 2 nopti – hotel Titan Times Boutique 4* www.en.titantimeshotel.com (sau similar);
Lhasa 3 nopti – hotel Thangka 3* SUP. www.lhasa-thangka-hotel.008h.com (sau similar);
Shanghai 1 noapte – Holiday Inn Downtown Shanghai 4* www.holidayinn.com (sau similar).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.