Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MERA ONIX


Descriere

Resortul Mera Onix este situat in Cap Aurora, la 30 de metri de plaja. Cap Aurora este cea mai tanara statiune de pe litoralul romanesc, fiind considerata Regina Litoralului datorita arhitecturii moderne si a conditiilor deosebite pe care le ofera. Plaja din aceasta zona are un aspect unic pe litoral, fiind impartita in mai multe golfuri marginite de stabilopozi si vegetatie, care ii ofera un aspect dantelat impresionant. Aceaste mici golfuri transforma plaja intr-un loc exotic si intim, in contrast cu plaja intinsa din alte statiuni. Mera Onix a devenit locul in care bucuria si relaxarea se impletesc armonios pentru crearea celor mai reusite experiente de vacanta, a unor pretioase trairi si emotii, a caror amintire ne dorim sa va incante pana la urmatoarea vizita.
Resortul Mera Onix asigura peste 700 de locuri in cele 350 de spatii de cazare
Intr-un stil modern si elegant, cu accente marine, camerele sunt decorate in culori calde ce intregesc armonia si ofera confortul si prospetimea necesare unei vacante cu adevarat relaxante.

Piscine si plaja
Piscina Infinity ofera o perpectiva unica, dincolo de limite. Piscina cu margini infinite poate fi considerata o adevarata mare personala, iluzia optica fiind una incredibila! Aceasta are o suprafata de 600 mp si un design modern. Resortul dispune si de o piscina creata special pentru toboganul acvatic cu 3 canale. Copiii se pot distra intr-o piscina cu apa incalzita, special conceputa pentru ei, cu o adancime maxima de 50 cm. La piscine se desfasoara diverse programe pe parcursul zilei: aqua gym, concursuri, spectacole si alte surprize. Plaja Mera Onix se afla la doar 30 m de resort, dispunand de beach bar in regim all inclusive.
Restaurantul si barurile
Cum experienta turistica de exceptie nu poate fi niciodata completa fara a integra si latura ei culinara, restaurantul Mera Onix ofera o gama diversificata de preparate, atat din bucataria traditionala romaneasca, cat si din cea internationala, servite in regim All Inclusive. Maestrii laboratorului propriu de patiserie vor prepara cele mai proaspete si gustoase produse. Barul all inclusive este situat pe terasa restaurantului, in apropierea piscinei.
Kids Club
Mera Onix a pregatit pentru cei mai mici oaspeti ai sai o serie de experiente incantatoare, punandu-le la dispozitie un spatiu destinat exclusiv lor: un loc de joaca in interior, unde se pot bucura de o multime de jocuri si activitati. Printre activitatile ce se desfasoara pe parcursul intregii zile se numara concursurile si competitiile, pictura, parada costumelor si momentele unice oferite de personajele Disney
Parcare
Mera Onix pune la dispozitia oaspetilor, in mod gratuit, locuri de parcare in limita disponibilitatii. Hotelul nu percepe taxa pentru parcare si nici nu retine locuri pentru turisti. Parcarea nu este pazita si prin urmare hotelul nu este responsabil pentru paza juridica a autoturismului sau a bunurilor din acesta.
Programul artistic
Terasa restaurantului este animata in fiecare seara de nenumarate momente artistice, atat pentru copii, cat si pentru adulti. La Mera Onix turistii au ocazia de a petrece cele mai antrenante seri de vara, bucurandu-se de muzica live, dansatori de salsa, ansambluri populare, cabaret, alaturi de multi alti invitati si momente surpriza. Programul de entertainment de pe terasa Restaurantului Mera se va desfasura zilnic intre orele 19:00 si 22:30.

Pat suplimentar: la cerere, doar pentru camerele duble standard, sepoate adauga pat suplimentar contra cost, la tariful de 70 de lei/ noapte.
Intr-o camera dubla se poate adauga maxim un pat suplimentar sau un patut pentru bebe.

Descriere camere:
Camera dubla matrimoniala are o suprafata de aproximativ 15 mp, pat matrimonial (180/ 190cm).
Recomandare: camera Dubla poate gazdui 2 adulti si 1 copil*.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela/ bratara, aer conditionat, TV LCD, telefon, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, prosoape de plaja, balcon, minibar contra cost.
*Intr-o camera dubla se poate adauga maxim un pat suplimentar sau un patut pentru bebe.
Apartamentul Junior Suite este compus din camera de zi, cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, avand o suprafata de aproximativ 30 mp. Apartamentul dispune de o singura baie. Recomandare: Junior Suite este destinat cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela/ bratara, aer conditionat, TV LCD, telefon, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, prosoape de plaja, balcon, minibar contra cost.
Acest tip de camera nu permite adaugarea unui pat suplimentar.
Camera Family este compusa din doua dormitoare comunicante, ambele cu baie proprie si pat matrimonial (180/ 190 cm), avand o suprafata de aproximativ 24 mp.
Recomandare: camera Dubla Family poate gazdui pana la 4 adulti.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela/ bratara, aer conditionat, TV LCD, telefon, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, prosoape de plaja, cosmetice hoteliere, balcon, minibar contra cost.
Acest tip de camera nu permite adaugarea unui pat suplimentar.
Camera Dubla King cu Jacuzzi are o suprafata de aproximativ 20 mp, pat matrimonial (180/ 190cm) si canapea extensibila (140/ 190 cm).
Recomandare: camera Dubla poate gazdui 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela/ bratara, aer conditionat, TV LCD, telefon, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, prosoape de plaja, terasa cu jacuzzi, minibar contra cost.
Acest tip de camera nu permite adaugarea unui pat suplimentar.
Apartamentul Junior Suite cu Jacuzzi este compus dintr-o camera de zi, cu canapea extensibila si un dormitor cu pat matrimonial (180/ 190cm), avand o suprafata de aproximativ 30 mp. Apartamentul dispune de o singura baie. De asemenea apartamentul dispune de o terasa generoasa cu jacuzzi.
Recomandare: Junior Suite este destinat cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela/ bratara, aer conditionat, TV LCD, telefon, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, prosoape de plaja, terasa cu jacuzzi, minibar contra cost.
Acest tip de camera nu permite adaugarea unui pat suplimentar.

Minibarul este disponibil in toate camerele contra cost.

Tarife:
Gradul minim de ocupare pentru camere este de 2 adulti; pentru cazarea in regim single se va achita 80% din valoarea unei camere duble. Toate tarifele sunt exprimate in lei/ noapte si includ servicii All Inclusive si TVA (9%).

Sosire si plecare:
Serviciile din ziua sosirii incep cu pranzul (13:00 - 15:00), moment in care turistii vor primi bratara care le ofera acces la facilitatile resortului mentionate in pachetul All Inclusive. Alocarea camerelor se efectueaza incepand cu ora 16:00. Check-out-ul se realizeaza cel tarziu la ora 11:00 si presupune predarea cardurilor de acces si a bratarilor. Dupa aceasta ora nu va mai fi permis accesul la facilitatile resortului.

La solicitarea clientilor si in functie de camerele disponibile, se poate depasi ora de eliberare a camerei cu cel mult 6 ore peste ora 11.00, contra cost (50% din tariful afisat la receptie). Depasirea cu mai mult de 6 ore se taxeaza 100% din tariful afisat la receptie. Bagajele pot fi pastrate la camera de bagaje timp de cel mult 24 de ore, fara plata. Cazarea se face pe baza unui act de identitate (carte identitate, pasaport,certificat de nastere in cazul copiilor) si a voucherului emis de agentie.
Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea resortului din ziua cazarii. Din acest motiv nu se poate garanta o camera pe un anumit etaj, cu o anumita pozitionare, camere alaturate sau situate intr-un anumit corp de cladire. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor, pe care resortul incearca sa le onoreze in limita disponibilitatilor.

Program functionare restaurant si bar:
Programul de functionare al restaurantului Mera Onix:
- micul dejun se serveste zilnic intre orele 7.00 - 09:30;
- pranzul se serveste zilnic intre orele 13:00 - 15:00;
- gustarile se servesc zilnic intre orele 10:30 - 12:00 si 16:30 - 18:00;
- cina se serveste zilnic intre orele 19:00 - 21:00.

In incinta restaurantului accesul este permis doar cu o tinuta decenta, fara obiecte si accesorii de plaja.
Programul de functionare al barului a la carte din zona piscinei este 10.00 - 23.00.
Este interzisa parasirea restaurantului sau terasei cu alimente si/ sau bauturi, vesela, tacamuri,etc.
Minibarul este disponibil in toate camerele contra cost.

Fumatul
Fumatul este interzis in incinta hotelului, exceptand balcoanele camerelor si spatiile din hotel amenajate/ dotate cu scrumiere. Turistii care nu respecta aceasta regula vor suporta rigorile legii nr. 15/ 2016 (amenda de la 100 lei la 500 lei).

Animalele de companie
Este interzis accesul cu animale de companie in incinta hotelului. Mera Onix are dreptul sa refuze cazarea clientilor insotiti de animale de companie sub sanctiunea anularii rezervarii si a platii unei penalitati, echivalentul a 50% din valoarea intregului sejur rezervat; aceeasi sanctiune se aplica si in cazul in care se constata prezenta in hotel a animalelor sau pasarilor de companie dupa efectuarea cazarii.

Servicii incluse (All Inclusive):
Piscina pentru adulti; umbrele si sezlonguri la piscina in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina); parcare in limita locurilor disponibile; parc de joaca pentru copii, mini Aquapark pentru copii; piscina incalzita pentru copii; piscina cu tobogane acvatice - 3 canale, teatru de vara pentru copii; club animatie copii; jocuri si concursuri pentru adulti si copii (piscine, terasa); animatori; muzica live; program artistic; umbrele si sezlonguri la plaja in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la plaja); prosoape plaja/ piscina; Internet WI-FI; pat bebe tip tarc la cerere, in limita disponibilitatii; Beach Bar All inclusive.

Servicii optionale (contra cost):
Bar piscina a la carte;
Minibar in camera.

Servicii de masa All Inclusive (in regim bufet, oferite la restaurant):
- micul dejun se serveste zilnic intre orele 7.00 - 09:30
- pranzul se serveste zilnic intre orele 13:00 - 15:00;
- gustarea se serveste zilnic intre orele 10:30 - 12:00; 16:30 - 18:00
- cina se serveste zilnic intre orele 19:00-21:00
- apa plata, apa minerala, cafea si bauturi racoritoare oferite la restaurant sipe terasa intre orele 7:00 - 22:00.
- vinul casei si bere draft oferite la restaurant si pe terasa intre orele 11:00- 22:00;
- lichior, vermut, vodka,coniac, oferite la restaurant in timpul mesei de pranz (13:00 - 15.00) si cina (19:00 - 21:00);

Bauturile incluse in pachet nu sunt imbuteliate, acestea se servesc in pahare de unica folosinta (plastic/ carton).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.