Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mayor Capo Di Corfu Hotel

   Agios Petros Lefkimis


Descriere

Este un resort elegant, in general pentru familii si oferta clientilor sai o experienta unica de vacanta. Recent renovat si cu o plaja frumos amenajata, este perfect pentru cei ce cauta o vacanta linistita.Web:
https://www.mayorcapodicorfu.com

Categorie :
4*

Localizare :
Mayor Capo Di Corfu se află în mijlocul unor grădini amenajate, pe plaja din Agios Petros, la aproximativ 2 km de Lefkimi si la 45 km distanta fata de aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de : 24h receptie, 2 restaurante (Arete, Il Pirata), show cooking, meniu pentru copii, meniu pentru vegetarieni, pool bar (Ammos), Thea lobby bar, piscina, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, club pentru copii, volei pe plaja, masaj (contra cost), sala fitness, teren de tenis, tenis de masa, sezlonguri si umbrele la piscina si pe plaja, internet WiFi, inchiriere laptop-uri, exchange, servicii de spalatorie (contra cost), bona (contra cost), prosoape (plaja), servicii medicale (la cerere-contra cost), mini market, magazin de suveniruri.