Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aqvatonic - Steaua de Mare

Descriere

Inaugurat in iulie 2016, AQVATONIC BALNEO SPA & Hotel - Steaua de Mare din cadrul Complexului Hotelier Steaua de Mare - Eforie Nord beneficiaza de toate faclitatile resortului printre care cele 2 restaurante, braserie, panorama bar-ul din Hotelul Delfinul, pool bar, fast food, locuri de joaca interioare si exterioare, sali de conferinta si un impresionant centru de relaxare si tratament - AQVATONIC BALNEO SPA inaugurat la inceputul anului 2016.

PLAJA STEAUA DE MARE

Situat la numai 100 de metri de NOUA PLAJA LARGITA, AQVATONIC BALNEO SPA & Hotel - Steaua de Mare dispune de plaja proprie destinata turistilor, cu sezlonguri si umbrele de plaja oferite in mod GRATUIT turistilor ce achizitoneaza pachetele ALL INCLUSIVE - disponibile in perioada 14 iunie - 8 septembrie 2019.
Impartita in 3 zone: BRONZE - dotata cu umbrele de mari dimensiuni si oferita in mod gratuit clientilor ALL INCLUSIVE, SILVER si GOLD - dotate cu umbrele mai mci, de stuf ce sunt oferite contra cost clientilor si cu un discount preferential turistilor din resort, Plaja Steaua de Mare va pune la dispozitia clientilor un nou Beach Bar in sezonul estival 2019.
AQVATONIC MED SPA

Daca iei in calcul ca vorbim despre singurul bazin cu labirint Aqvatonic din Europa de Est ce incorporeaza 16 zone specifice de masaj acval si subacval cu temepraturi cuprinse intre 28 si 34 de grade, atunci credem ca ti-ai facut deja o impresie.
Vei regasi aici masaje subacvale pentru toate zonele corporale, alveole dinamice adaptate pentru diferite inaltimi, cascade de apa si masaj cervical, gheizere, culoare de inot, paturi de masaj, spirale de jeturi, culoare de mers contra curent dar si o salina cu sare de Himalaya si salinizare THERASOL, o generoasa sauna finlandeza, alta cu infrarosii si o spatioasa baie de aburi. Pe restul te lasam sa le descoperi tu cand ne vei trece pragul.
Tratamente Balneare Complete

Zambete si servicii de calitate, camere calduroase si confortabile**, un nou si modern Balneo SPA, terapeuti de exceptie cu peste 7 ani de experienta in tratamente MED (terapii laser, magneto, electro, tens, galvanice, infrarosii, cu namol de Techirghiol, masaje terapeutice, drenaj limfatic, reflexoterapie, dus Vichy, aqvaGYM, kineto, hidromasaj sau dus subacval) si un bazin AQVATONIC unicat in Europa de Est vei regasi in toate pachetele AQVATONIC Hotel - Steaua de Mare lansate pentru 2016/2017.
Facilitati
Bazinul AQVATONIC

Vei regasi aici masaje subacvale pentru toate zonele corporale, alveole dinamice adaptate pentru diferite inaltimi, cascade de apa si masaj cervical, gheizere, culoare de inot, paturi de masaj, spirale de jeturi si culoare de mers contra curent.

Zona BALNEO
Nu in ultimul rand venim in intampinarea persoanelor ce se recupereaza sau se trateaza de diferite afectiuni cu o zona medicala ce cuprinde cabinete special amenajate pentru tratamente cu namol, magnetoterapie, electroterapie, laserterapie, bai galvanice si aerosoli.

Zona de relaxare
Peste 60 de paturi de relaxare cu vederi de ansamblu ale bazinului unicat in Europa de Est ce serveste pentru tratament si relaxare deopotriva. Daca ai iesit insa din zona umeda poti pasi si in zona din Bistro special amenajata pentru jocurile de societate.Accesul in Zona de Bistro este liber pentru toti vizitatorii.

Wellness 365 de zile pe an
Situata in imediata vecinatate a bazinului AQVATONIC, zona de wellness iti pune la dispozitie o salina cu sare de Himalaya si salinizare THERASOL, o generoasa sauna finlandeza, alta cu infrarosii, dusuri scotiene si o spatioasa baie de aburi. Accesul la aceasta zona este inclus in tarifele de acces la Bazinul Aqvatonic.

Zona SPA
Relaxarea totala vine dupa intrarea in zona SPA unde ai la dispozitie cabinete masaje cu namol de Techirgiol, tratamente cosmetice, masaje subacvale si aromaterapii, tratamente galavnice sau hidro-colono-terapii, masaje specifice si toata gama de tratamente corporale.

Zona Sport si Kineto
Paseste in zona de sport unde ai la dispozitie aparate de fitness gandite pentru intretinere si recuperare, biciclete eliptice, orizontale si verticale, benzi de alergat, prese si aparate multifunctionale de tip BioForce, zona de aerobic si kineto.










Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.