Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEL AIR HOTEL

Descriere

Hotelul Bel Air este situat in statiunea Nidri, Lefkada, in apropiere de zona cu taverne si magazine, la scurta plimbare fata de plaja. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare

Hotelul Bel Air este situat in statiunea Nidri, Lefkada, in apropiere de zona cu taverne si magazine, la scurta plimbare fata de plaja.

Facilitati hotel

Hotelul ofera turistilor piscina exterioara, bar, zona de relaxare, TV, access internet, parcare, receptie. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt spatioase si dispun de balcon, majoritatea cu vedere la piscina, baie privata, aer conditionat, TV, seif, frigider, uscator de par.

Sport si divertisment

Turistii se pot relaxa la piscina exterioara.

Drinks & Food

Turistii sunt invitati la barul din zona piscinei sa se bucure de o bautura racoritoare, sa ia micul dejun in zona special amenajata, dar si sa deguste snack-uri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.