Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Ambasador estesituat in zona nordica a statiunii, la doar cativa pasi de malul marii. Hotelula fost renovat si reclasificat la 4 stele in toamna anul 2013. In prezent,toate spatiile de cazare sunt prevazute cu mobilier nou, bai renovate, TV LCDsi internet wireless gratuit. Pe langa aceste dotari, camerele mai suntprevazute cu minibar, aer conditionat, telefon, uscator de par, balcon sipardoseala din gresie.
Camerele dublesunt dotate cu mobilier nou, televizor, minibar, aer conditionat, internetwireless, telefon, seif, balcon mobilat cu vedere la mare sau lac, baie cu cadasau cabina de dus, uscator de par, pardoseala din gresie cu covorase, plasa detantari.
Camereleduble superioare au indotare mobilier nou, pat matrimonial, canapea extensibila, baie cu cada, balconcu vedere la mare, internet wireless, aer conditionat, telefon, TV LCD sicablu, minibar, uscator par, seif.
Apartamentele sunt formate din dormitor matrimonial si living cucanapea extensibila, despartite prin usa. Dotarile includ mobilier nou, TV LCDin fiecare camera, aer conditionat in ambele camere, internet wireless,minibar, baie cu cada, balcon cu vedere la mare, uscator de par, seif.
Masa poate fi servita in restaurantul propriu al hotelului.Acesta are un salon renovat cu capacitatea de 240 locuri si o mini-terasa de 15locuri. In lobby este amenajat un bar de zi si o zona de relaxare cu fotolii simese unde turistii pot beneficia gratuit de internet wireless.
Hotel Ambasador Mamaia mai dispune de sala de fitness sisalon de infrumusetare.
Hotelul are parcare proprie gratuita, in limita locurilordisponibile.
Pachetul All Inclusive este tip bufet siinclude: Micul dejun (7:30 - 10:00) cu bauturi incluse: apa, ceai, cafea - automate cafea (NESCAFE si DONCAFE), racoritoare din gama COCA COLA. Pranz(13.00 - 15:00) cu bauturi incluse: apa, ceai, cafea - automate cafea (NESCAFEsi DONCAFE), racoritoare din gama COCA COLA. Bere si vin (alb, rosu) la draft.Cina (19:00 - 21:00) cu bauturi incluse: apa, ceai, cafea - automate cafea(NESCAFE si DONCAFE), racoritoare din gama COCA COLA. Bere si vin (alb, rosu)la draft. Barul All inclusive de la piscina functioneaza intre orele 10:00 - 22:00; iar snack-urile se servesc intre orele 17:00 - 18:00. Bauturi incluse labarul de la piscina: apa, ceai, cafea, racoritoare acidulate si neacidulate,bauturi alcoolice autohtone, bere draft, cocktail-uri. Vinul se serveste doar intimpul meselor in restaurantul hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.