Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul este amplasat in nordul statiunii, la aproximativ 50 de metri de plaja, in vecinatatea hotelurilor ,,Bicaz' si ,,Vega'.

Descriere: Hotel Siret*** a fost conceput pentru a oferi maxim de confort clientilor sai. Camerele mari, mobilate si decorate intr-un stil modern, permit folosirea ideala a spatiului. Culorile calde care invaluie spatiul creeaza o atmosfera primitoare care destinde pe oricine.Hotelul a fost complet modernizat in anul 2014 punand la dispozitia turistilor 160 de camere duble si 8 apartamente.

Camere: Hotel Siret*** dispune de 72 camere in corp A, 8 apartamente situate la parter, corp A si 88 camere in corpul B. Camerele au pat matrimonial, balcon, aer conditionat, minifrigider, televizor, mocheta, uscator de par si baie proprie. Conexiunea la WI-FI este gratuita. Camerele corpului B permit amplasarea unui pat suplimentar.


Restaurant: Restaurantul hotelului deserveste cele mai exigente gusturi prin meniul complet a la carte, de la preparate italienesti, la romanesti sau chiar cu iz arabesc. Descopera emotia bunului gust la Restaurant Siret. In plus, restaurantul dispune de o zona speciala dedicata evenimentelor pentru copii chiar in restaurant, cu un loc de joaca complet functional, pentru ca tu sa te bucuri cu adevarat de momente speciale.

Servicii gratuite: parcare nepazita, informatii turistice

Servicii cu plata: servicii de calcatorie / spalatorie


Accesul cu animale: Se achita 50% din valoarea unui loc, fara servicii de masa.

Atractii in zona: teren sport, debarcader catre Insula Ovidiu

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie