Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PAM BEACH RESORT SPA

Descriere

Situat intr-o zona cu vegetatie bogata, Hotelul Pam Beach Olimp este ideal pentru o vacanta linistita, departe de agitatia urbana. Plasat intr-un peisaj de invidiat, este unul dintre cele mai frumoase si confortabile din statiune.
Renovat in totalitate in 2017, este structurat pe 13 etaje si va ofera 187 camere duble superioare 3 stele, 12 camere triple si 11 camere tip apartament. Camerele sunt dotate cu minibar, televizor , aer conditionat, uscator de rufe, uscator de par , telefon si baie proprie cu dus. Toate camerele au vedere spre mare, de unde puteti admira linistea imbietoare a valurilor care mangaie malurile .
Hotelul este prevazut cu piscina exterioara si zona de relaxare cu sezlonguri, terasa superba deasupra falezei, bar de zi , restaurant, sala de conferinta complet utilata, pentru 60 persoane si loc de joaca pentru copii . Datorita serviciilor ofertante, Pam Beach Olimp se adreseaza turistilor din segmentul family, cat si multor altor segmente de turism ( grupuri diverse, cantonamente sportive, tabere de copii, etc ).
Restaurantul primitor, restaurat in 2017 in stil modern, cu design interior gandit sa creeze o atmosfera eleganta si reconfortanta pentru servirea mesei, unde va suntem alaturi printr-o organizare profesionista, cu multa experienta in arta culinara, pentru a da valoare unui eveniment cu o semnificatie unica in viata dumneavoastra, sau doar pentru a savura o masa linistita simtind placerea gusturilor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.