Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Narcis (Rabac)


Descriere

In golful Maslinica se afla hotelul Narcis Hotelul este situat la 800 m de centrul orasului, la 150 m de plaja. Camerele cu pana la doua paturi (si un pat suplimentar) sunt prevazute cu toaleta, seif, uscator de par, satelit TV si balcon de unde aveti o superba vedere la mare, balcon sau terasa. Camerele sunt dotate cu antenna TV satelit, seif in camera, telefon, dus sau cada de baie, lavoar, feon, prosoape.

Hotelul Narcis va ofera o gama larga de facilitati si servicii: mic dejun si cina in regim de bufet suedez, lifturi, parcare, servicii de spalare si calcare, animatie, caffe bar, aer conditionat in sala de mese si in receptie, bar, 2 restaurante, magazine si supermarket-uri in imediata apropiere, cazinou nou, centru de internet, centru de infrumusetare cu sauna si masaj, saloane de coafura, piscina cu tobogane, 2 piscine acoperite (una cu apa de mare), mini club pentru copii cu varste intre 6-12 ani, spectacole de noapte, posibilitatea de a merge cu vaporul spre diferite insule, echitatie, terenuri de tenis, terenuri de baschet, volei, teren de fotbal, minigolf, tenis de masa, aerobic. Plaja cu nisip si pietris. Dotari pe plaja: dusuri, bar. Piscine exterioara, interioara (incalzite) si sectiune pentru copii

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.