Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul dispune de restaurant (preparate din bucataria romaneasca si internationala) lift, piscina in aer liber, bar la piscina, sala de conferinta, gradina si parcare privata gratuita (in limita locurilor disponibile).
Cele 100 de camere duble, 6 camere family, 8 apartamente, sunt dotate cu mocheta, clima, racitor, TV plasma, seif, telefon, uscator de par, clima, balcoane, inclusiv camerele de parter cu balcon tip terasa. Accesul in camera se face pe baza de cartela. Toate camere duble au in dotare o minicanapea.
Hotelul.Turquoise va ofera posibilitatea de a trai experienta all-inclusive!
Pachetul All inclusive: mic dejun (07:30-10:00), pranz (12:30-14:30) si cina (18:30-20:30) sub forma de bufet suedez, apa si bauturi racoritoare (07.30-22.00) oferite la restaurant si pe terasa restaurantului, vinul casei si bere draft (11.00-22.00) oferite la restaurant si pe terasa restaurantului, gustari (produse patiserie, cafea, ceai) intre orele 16.00-17.00, bauturi alcoolice (lichior, vermut, vodka, coniac-12.30-14.30 si 18.30-20.30) oferite la restaurant, minibar gratuit in camera (alimentat o data zi), program artistic cu muzica live. In prima zi se intra cu cina, micul dejun si pranzul se servesc incepand cu a doua zi de cazare, inclusiv in ziua plecarii;
Servicii incluse: Internet wireless este gratuit in camere si lobby, acces gratuit la piscina.
Facilitati pentru copii: Copiii cu varsta intre 0-2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa;
Copiii cu varsta intre 3 - 11.99 ani- un copil insotit de doi adulti achita 50% din valoarea unui loc, daca doresc pat suplimentar; fara pat suplimentar beneficiaza de gratuitate la cazare si 50% reducere la masa; Un copil cazat in camera dubla cu un adult beneficiaza de reducere 50% la cazare si masa, din tariful unui loc; Copiii peste 12 ani achita 60% din valoarea unui loc , beneficiaza de pat suplimentar si achita integral mesele; Cazarea se face pe baza actului de identitate (carte identitate, pasaport, certificat de nastere in cazul copiilor)cat si a voucher-ului emis de agentie.
Cazarea se efectueaza incepand cu ora 16.00, iar eliberarea camerelor se realizeaza pana cel tarziu la ora 12:00.
Fumatul este interzis in incinta resortului.exceptand balcoanele camerelor si spatiilor din resort amenajate/dotate cu scrumiere.
Este interzis accesul cu animale de companie in incinta resortului.
La check in turistii vor primi bratara care trebuie purtata in mod obligatoriu pe toat durata sejurului.
Este interzisa introducerea si folosirea in camerele resortului a aparaturii electrocasnice (cafetiera, storcator de fructe, fier de clcat, fierbator etc.).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie