Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cappadocia din Suceava

Circuit Cappadocia
Antalya - Konya – Cappadocia – Manavgat


Ziua 1. Zbor SUCEAVA – Antalya ( aprox. 2 ore ) Prezentare la aeroportul SALCEA cu 3 ore inaintea zborului catre Antalya. Efectuarea formalitatilor vamale si imbarcare.Sosire in aeroportul din Antalya si transfer cu autocarul la hotel.Cina. 

Ziua 2. Antalya – Konya – Nevsehir Mic dejun. Plecare spre orasul Konya, important centru istoric, religios si cultural din Anatolia Centrala. Faimaorasului se datoreaza si cunoscutului filozof, poet siganditor Mevlana, maestrul fondator al ordinului dervisilor rotitori. Astfel, Muzeul Mevlana reprezinta principal atractie pentru toti vizitatorii orasului. Aici putem cunoaste detalii despre activitatea si filozofia de viata a dervisilor. Nu putem pleca din oras fara a ajunge la Muzeul Faiantei, Muzeul Sculpturii, tracand prin parcul Alaeddin Tepe spre ruinele Palatului Alaeddin Kaykubad. Vom cunoaste mai bine cultura si arhitectura islamica cu ajutorul a doua din moscheele symbol ale orasului: Alaeddin Camii si AziziyeCamii. Pornim spre orasul Nevsehir, oprind pe drum la orasul subteran Saratli (Kirkgoz). Descoperim tunelurile si incaperile subterane..Cazare la hotel in Nevsehir. Cina. 

Ziua 3. Goreme – Zbor cu Balonul cu aer cald Zborul cu balonul cu aer cald ofera o experienta de neuitat si cea mai complete priveliste a zonei. Mic dejun. Orasul Goreme este considerat unul din cele mai spectaculoase locuri din lume, un adevarat muzeu in aer liber.Peisajului meste prin unicitatea formatiunilor in stanca, urmarea eroziunii vantului,apei si activitatii vulcanice de-a lungul timpului. Continuam cu Muzeul in aer liber Goreme, una din cele mai populare atractii din Cappadocia, aflat pe lista Patrimoniului UNESCO inca din anul 1985. Muzeul gazduieste biserici sculptate in stanca bine conservate, cu fresce si picturi care dateaza inca din secolul al X-lea si cele mai bune exemple de arta bizantina din Cappadocia. Regiunea formeaza o vale care include biserici, capele, sali de mese, toate sculptate in stanca.Biserica Neagra, Biserica Marului, Biserica Tokali, Biserica Serpilor, Capela Sfanta Barbara Chapel si Capela Sfanta Ecaterina merita pe deplin o vizita. Continuam trecand prin Guvercinlik Vadisi (Valea Porumbeilor), nume dat de multitudinea de case de porumbei sculptate de om instanci. In Cappadocia porumbeii erau folositi pentru hrana si ingrasamant pentru solul in fertile. Sosire la hotel. Cina. Excursie optionala : Baie Turceasca = 30 Euro/pers. 

Ziua 4. Avanos – Uchisar Excursie optionala : Jeep/Quad Safari = 40 Euro/pers. Mic dejun.Pornim catre orasul Avanos, unul din cele mai importante centre turistice si artistice din zona, cunoscut pentru atelierele sale de ceramic traditionala. Vom vizita unul din aceste ateliere pentru a urmari o demonstratie a mesterilor olari. Avem ocazia, cu ajutorul acestora, sa facem propriul vas de lut. Vom cunoaste ulterior si alti artizani din zona, oprindu-ne la un magazin de covoare traditionale lucrate manual si la o fabrica de onyx. Tot astazi vom vedea unele din cele mai cunoscute locuri s iformatiuni geologice din Cappadocia: Valea Calugarilor (Pasabag), Hornurile Zanelor, Valea Devrent si cele 3 frumoase. Continuam spre al doilea oras din programul de astazi, Uchisar. Aici ne asteapta cel mai inalt punct din Cappadocia, castelul Uchisar -ofortificatie construita atat de natura, cat side om in stanca muntelui. Ne intoarcem la hotel. Cazare si Cina. Excursie optionala : Seara Turceasca = 30 Euro/pers. 

Ziua 5. Nevsehir – Antalya Dupa Mic dejun pornim catre Antalya, oprind pe drum la un vechi caravan serai si la conitunam catre cazare.Cina. 

Ziua 6. Tur de oras Antalya si cascada Karpuzkaldiran Mic dejun. Excursie la cascada Karpuzkaldiran. Vizita panoramica a Antalyei. Vom cunoaste principalele atractii ale orasului: cartierul Kaleici, Minaretul Yivli, Turnul cu Ceas de la Kale kapisi, Poartalui Hadrian. Ajungem in zona Portului Vechi, cu magazine pentru shopping, cafenele, ambarcatiuni moderne, galerii de arta.Cazare la hotel. Cina. 

Ziua 7. Antalya – plimbare cu vaporul Manavagat Mic dejun. Timp Liber, va propunem o plimbare cu vaporasul in Manavgat. Cazare. Cina. Excursie optionala : Croaziera Manavgat = 30 Euro/pers.

Ziua 8. Antalya – Bucuresti Mic dejun. Transfer catrea eroportul Antalya pentru zborul spre Bucuresti. 

TARIFUL INCLUDE:
 · transport avion Suceava – Antalya – Suceava, zbor direct
 · bagaj cala + bagaj mana · taxe aeroport
 · 7 nopti de cazare la hotel de 4*
 · demipensiune ( 7 mic dejun + 7 cine )
 · transfer de grup aeroport – hotel - aeroport
 · transport autocar pe durata programului
 · ghid local in Cappadocia
 · insotitor de grup de limba romana;
 · Orasul subteran Saratli
 · Muzeul in aer liber Goreme
 · Valea Porumbeilor
 · Tur panoramic Uchisar
 · Valea Dervent
 · Muzeul Mevlana.
 · Valea Calugarilor
 · Cele 3 Frumoase 

TARIFUL NU INCLUDE:
 · asigurare de calatorie (storno si medicala - Covid)
 · bacsis ghid si soferi
 · orice alte servicii nementionate ca fiind incluse

 EXCURSII OPTIONALE**: (se achita local)
 · Seara turceasca – aprox 30 €/pers
 · Manavgat Boat Tour (pranz inclus) – aprox. 30 €/pers
 · Plimbare cu balonul cu aer cald – minim 130 €/pers
 · Baie turceasca - Hamam - 30 €/pers *
*Preturile excursiilor optionale sunt informative, acestea se achita local la sosirea in destinatie catre ghidul local.

 Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.