Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuit Kiev si Cernauti cu plecare din SUCEAVA

DE PAȘTE LA KIEV
PLECARE AUTOCAR DIN SUCEAVA
DATE DISPONIBILE: 22.04.2022 (Paște 2022)


ZIUA 1 || SUCEAVA – Cernăuți (Ucraina) Plecăm din Suceava și după trecerea frontierei cu Ucraina vom poposi în Cernăuți – denumit și Mica Vienă, datorită arhitecturii clădirilor ce se asemeamănă cu cele din capitala Austriei. Cu această ocazie, vom cunoaște istoria orașului din Bucovina de Nord - odata cu anul 1918, Cernautiul devine parte integrantă a României, ulterior anului 1940, capitala de azi a regiunii ucrainene cu același nume, este anexată Uniunii Republicilor Socialiste Sovietice până la destrămarea acesteia cand intră sub teritoriul Ucrainei. În program avem vizite prevăzute la Universitatea de stat, Mitropolie, Teatrul și Mormântul lui Aron Pumnul. Turiștii vor primi timp liber pentru plimbare și cumpărături pe celebra arteră comercială Olga Kobileanska. Seara cazare în Cernăuți.

ZIUA 2 || Cernăuți – Kiev (Ucraina) Mic dejun. Programul nostrum continuă cu deplasare către Kiev, capitala Ucrainei, denumit și “Mama tuturor orașelor slave”. Ridicat pe colinele care mărginesc Fluviul Nipru, Kievul este unul dintre cele mai atractive orașe din estul Europei. Spre seara, vom avea timp pentru o deplasare pietonală pe una dintre cele mai faimoase artere de restaurant pentru servirea cinei din Europa. Pentru plecarea de Paște, seara putem participa la slujba de înviere la Catedrala Cupolelor Aurite. Cazare în Kiev.

ZIUA 3 || Kiev Mic dejun. Vom porni în turul de oras (autocar + pietonal): Catedrala Sfântul Vladimir unde ne putem închina la moaștele Sfintei Varvara. Apoi vom vizita Opera Națională, vechea intrare a orașului – Porțile de Aur, recent renovate. Din program nu vor lipsi și vizitele la Catedrala Cupolelor Aurite Sf. Mihail – una dintre cele mai cunoscute lăcașe de cult din Ucraina și din estul Europei, Catedrala Sfânta Sofia – cea mai veche biserică a orașului (sec. XI). Vom avea timp și pentru o plimbare pe artera principal – strada Kreschatik, în Piața Independenței, Parcul Mariinskii, Parlamentul și Podul Îndrăgostiților. Spre seara timp liber pentru cumpărături. Cazare în Kiev.

ZIUA 4 || Kiev Mic dejun. În această zi vom aloca minim 3 ore pentru o vizită la cel mai mare complex monastic (peste 30 ha) din Ucraina situate pe malul Niprului – Lavra Pecerska, ce a fost fondată în anul 1051. Mănăstirea din Peșteri a fost pentru multă vreme cea mai faimoasă mănăstire din ținuturile slave. Astăzi, Lavra Pecerska numără peste 100 construcții, din care 42 sunt unice în lume din punct de vedere arhitectural, 23 temple și fortificații, muzee, ateliere și grote. După-amiază, timp liber pentru shopping (bomboane, vin, produse alimentare); recomandăm servirea celebrului borș ucrainean, a puiului Kiev și a plăcintei Pampushky. Cazare in Kiev.

ZIUA 5 || Kiev – Bănceni - Cernăuți Mic dejun. De dimineață părăsim capitala Ucrainei și ne continuăm programul cu o vizită la Mănăstirea Bănceni – lăcaș de închinăciune pentru românii din Ucraina, unde găsim moaștele Sfintei Mari Mucenițe Varvara și moaște ale Sfântului Serafim. La această mănăstire se slujește în limba română. După vizită ne continuăm traseul cu deplasarea către Cernăuți, acolo unde spre seara vom aparea parte de timp liber pentru vizite și ultimele cumpărături. Este știut faptul că în Cernăuți prețurile la alimente, obiecte de îmbrăcăminte dar și alte lucruri sunt foarte mici, în comparație cu cele din România. Cazare în Cernăuți.

ZIUA 6 || Cernăuți - Suceava Mic dejun. După servirea micului dejun, părăsim Cernăuțiul și ne deplasăm către Suceava. Pe traseu vom face o oprire BONUS la Mănăstirea PUTNA (pentru program de Paște). Sosire în Suceava în cursul zilei, în funcție de trafic și formalitățile vamale.

Tariful include:
· Transport autocar, dotat cu aer condiţionat;
· Cazare 5 nopţi în hoteluri de 3*** conform program;
· 5 mic dejun;
· Tururile pietonale și vizitele la obiectivele din program în Cernăuți și Kiev (taxele de intrare la obiective se plătesc separat la fața locului de catre turisti);
· Asistenţă turistică din partea agenţiei (însoțitor de grup roman pe tot parcursul circuitului).
· BONUS! Asigurare medicala de calatorie cu protectie COVID inclusa

Tariful nu include:
· Intrările la obiectivele turistice, cu ghid local;
· Taxe de oraș (se achită direct la recepția hotelurilor)
· Alte cheltuieli personale.

Acte necesare:
· Paşaport valabil IMPORTANT:
· Tariful este valabil pentru un grup de minim 40 de persoane.
· Pentru un grup mai mic de 40 persoane, tariful se recalculează.
· Agenția de turism poate schimba ordinea obiectivelor turistice şi ordinea opționalelor din program, fără a afecta structura excursiei.


PREȚ: 314 EURO/PERSOANĂ

TERMENE DE PLATA:
- 30% din pretul pachetului turistic, in 2 zile lucratoare de la data inscrierii turistului;
- 30% din pretul pachetului turistic, in intervalul cuprins intre ziua 3 de la data inscrierii turistului si 45 zile inaintea plecarii;
- 40% din pretul pachetului turistic, cu minimum 21 zile inainte de plecare.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- Anulare gratuita, daca renuntarea se face cu 30 zile inainte de plecare;
- 50% din pretul pachetului turistic, daca renuntarea se face in intervalul 30-21 zile inainte de plecare;
- 100% din pretul pachetului turistic, daca renuntarea se face cu cel putin 20 zile inainte de plecare.