Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VENEȚIA (Carnaval & Valentine's Day) din Suceava

VENEȚIA (Carnaval & Valentine's Day), 4 zile
Zbor din SUCEAVA


Așezată în Nord-Estul Italiei, capitala regiunii Veneto este localizată de-a lungul a 117 insulițe situate în Laguna Venețiană și care sunt legate între ele de canale și poduri. Cei peste 250.000 de locuitori se numesc mândri descendenți ai foștilor cetățeni ai Republicii Veneția, o putere financiară și maritimă în perioada Renașterii și a epocii feudale. Republica Veneția a fost un important centru de comerț și artă, începând cu secolul XIII și până in secolul al XVII-lea.

Ziua 1 | 12.02.2022: Suceava - Veneția Întâlnire pe Aeroportul din Suceava pentru zborul spre Treviso (Venezia). Transfer spre Mestre unde vom avea cazare timp de 3 nopți. După acomodare, ieșim în explorarea faimosului oraș împreună cu ghidul însoțitor. Cazare hotel 3* Mestre

Ziua 2 | 13.02.2022: Veneția - vizitare Vizităm Veneția, care a fost declarată, în 1979, patrimoniu al umanității de către UNESCO. Străduțele și canalele sunt animate de veselia tipică a italienilor, iar noi ne îndreptăm spre Piața San Marco îmbarcându-ne într-o croazieră la bordul unui vaporetto care ne poartă lin până în centrul oraşului, singura modalitate de a ajunge aici. Deși poate nu ai mai fost aici, suntem siguri că ai o senzație puternică de deja-vu. Imaginile cu Piața San Marco, cel mai frumos salon din Europa după spusele lui Napoleon, sunt emblematice pentru Veneția, dar acum ai șansa să vezi și să simți energia incredibilă a acestui loc... muzică, porumbei, artă. La câtiva pași se află Palazzo Ducale sau Palatul Dogilor care a fost resedinţa, timp de apoape o mie de ani, nu numai a dogilor care au condus Veneția, a poliției secrete şi a Curții de Justiție, dar şi a închisorilor municipale şi a multor instituţii administrative. Aflându-se pe lista celor mai frumoase clădiri gotice din lume palatul ne încântă cu arhitectura să impresionantă care ne duce cu gândul la oamenii puternici care au condus, de aici, orașul. Privirile ne sunt atrase de Puntea Suspinelor care şi-a primit numele sugestiv de la poetul englez Lord Byron, care a ilustrat perfect proximitatea dintre lux și suferință. Puntea unește Palatul de închisoarea în care erau abandonați deținutii. Timp liber pentru cumpărături. Cazare în Mestre.

Ziua 3 | 14.02.2023: Verona (opțional) Timp liber în Venezia, sau noi vă propunem o excursie opțională la Verona (40 euro/pers). Plecam dimineața spre Verona, capitala dragostei. Povestea Julietei și a lui Romeo și-a pus amprenta asupra acestui oraș pentru totdeauna. Așa că pornim cu sufletul deschis spre iubire în acest oraș adorat de turiști pentru tumultul său arhitectonic, culinar și pentru posibilitatea de a vedea artă la tot pasul. Vedem, desigur, balconul Julietei, unde Romeo își declară iubirea cu cel mai trist final din lume. Aproape uităm că legenda celor doi îndrăgostiți a luat naștere din condeiul lui William Shakespeare și ne lăsăm purtați de poveste. În curtea casei cu balconul, se află o statuie de bronz a Julietei. Se spune că dacă o atingi, vei avea noroc în dragoste. Ieșim din atmosfera romantică și ne avântăm spre Arena - Amfiteatrul din Verona, al treilea ca mărime din Imperiul Roman după Capus de lângă Neapole, și Colosseum din Roma. Grandoarea sa este azi pusă în slujba artelor (operă, teatru, balet). În trecut, însă, amfiteatrul a fost scenă sângeroasă a luptelor între gladiatori. Plecând de la Arena mergem pe strada pietonală Via Mazzini, una dintre primele din oraș care au magazine. Aceasta ne conduce la Piazza delle Erbe, locul unde a fost forumul roman și centrul istoric al orașului. Ne îndreptăm spre Piazza dei Signori, pe vremuri principala piață publică a Veronei. Aici se înalță Palazzo del Comune, Torre dei Lamberti și Palazzo di Sacligeri sau Prefettura, construit ca palat al familiei Scaligeri, apoi însușit de guvernatorul venețian al orașului. Cazare hotel 3* Mestre

Ziua 4 | 15.02.2023: Veneția - Suceava Ne vom întâlni în recepția hotelului pentru transferul de la hotel către aeroportul Treviso, de unde ne vom întoarce pe Aeroportul din Suceava.

PRET: 369 EURO / persoana / loc in camera dubla
Supliment single: 110 EURO / persoana.

Servicii incluse:
• Bilet avion Suceava - Treviso (Ryan Air) cu bagaj de cală de maxim 10 kg;
• Transfer Aeroport Treviso - Mestre - Aeroport Treviso;
• 3 nopți cazare cu mic dejun;
• Ghid-însoțitor din partea agenției.

Servicii neincluse:
• Asigurare storno și medicală (recomandată);
• Vaporetto în Veneția;
• Transportul local (metrou sau troleibuz);
• Taxe de intrare la obiectivele turistice și nici ghizii locali pentru acestea;
• Taxe hoteliere (se achită direct de turist la recepția hotelurilor) – aprox 4 euro / persoana / noapte;

EXCURSII OPTIONALE
• Verona: 40€/pers.;
• Croazieră Murano & Burano: 40€/pers..

 TERMENE DE PLATA:
- 30% din pretul pachetului turistic la data inscrierii turistului;
- inca 30% din pretul pachetului turistic pana la data de 23.12.2022;
- diferenta de 40% din pretul pachetului turistic, cu minimum 21 zile inainte de plecare.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- Anulare gratuita, daca renuntarea se face pana la data de 22.12.2022;
- 50% din pretul pachetului turistic, daca renuntarea se face incepand cu data de 23.12.2022 pana la 15.01.2023.
- 100% din pretul pachetului turistic, daca renuntarea se face incepand cu data de 16.01.2023.

Nota:
• Procentul aferent primei plati se va calcula in functie de momenul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita intregral.
• In cazul nerespectarii termenelor de plata, tour-operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea, cu aplicarea penalitatilor mentionate in programul turistic / contract.
• Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.
• La circuitele cu avionul, din momentul emiterii biletului de avion, costul acestuia devine nerambursabil.
• In cazul pachetelor de tip circuit/citybreak, hotelul nu este nominalizat la momentul inscrierii; acesta va fi ales si comunicat turistilor in momentul definitarii grupului (cu aproximativ 1 saptamana inainte de plecare).