Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bootstrap Image Preview

CAMPION TOUR iti ofera posibilitatea sa-i oferi persoanei dragi cadoul ideal - posibilitatea de a calatori! Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi direct pe site-ul nostru sau in agentie un voucher cadou, sa-l achiti cash sau prin banca si sa-l personalizati cu datele persoanei dragi! Ofera-l in dar oricui doresti! Aceasta persoana va putea sa utilizeze voucherul primit in dar de la tine pentru achizitionarea unei vacante, fara limite!

Nu exista nicio taxa sau comision de emitere. Beneficiarul va folosi suma integrala.

Cu ce ocazie poti emite si oferi cadou un astfel de voucher? Cu ocazia unei zile de nastere, cu ocazia unei unei casatorii/nunti, cu ocazia aniversarii a X ani de la casatorie, cu ocazia sarbatorilor de Paste sau Craciun etc.

VOUCHER CADOU CAMPION TOUR

REGULAMENT DE ACHIZIȚIONARE ȘI UTILIZARE

• Voucherul cadou Campion Tour este un inscris (pe suport hartie sau in format electronic) emis de SC EASY BOOKING & TOUR SRL. Acesta da dreptul titularului (persoana inscrisa pe voucher) sa utilizeze o anumita suma pentru achizitionarea produselor turistice din portofoliul agentiei (pachete de vacanta, circuite, cazari individuale, bilete de avion, asigurari medicale etc).

• Achizitionarea voucherului cadou se poate efectua atat online, pe site-ul www.campiontour.ro cat si direct la sediul agentiei (Str. Universitatii, nr. 40, bl. 12A, parter - vis-a-vis de Observatorul Astronomic).

• Valoarea voucherului cadou poate fi cuprinsa intre 50 euro si 1000 euro, in functie de solicitarea persoanei care-l achizitioneaza.

• Utilizarea voucherului cadou poate fi facuta de catre titularul acestuia, pe baza cartii de identitate sau a pasaportului, sau de o terta persoana desemnata in scris de acesta, prin completarea si semnarea unei cereri.

• Titularul nu are dreptul sa revendice suma inscrisa pe voucher.

• Termenul de valabilitate este de 1 an de la data emiterii, fapt ce presupune efectuarea rezervarii in termenul de valabilitate, fara restrictii cu privire la data calatoriei (data calatoriei poate depasi termenul de valabilitate).

Voucherul cadou poate fi folosit la o singura achizitie. In cazul in care valoarea achizitiei este mai mare decat valoarea voucherului, titularul va achita diferenta. In cazul in care valoarea voucherului este mai mica decat valoarea achizitiei, agentia nu este obligata sa ramburseze titularului diferenta.

• Rezervarea poate fi facuta in alta moneda decat cea inscrisa pe voucher, cu respectarea cursului de schimb valutar valabil la data efectuarii rezervarii (curs Banca Transilvania).

• Valoarea unui voucher cadou expirat nu se reporteaza.

Completeaza formularul de mai jos si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un consultant Campion Tour pentru finalizarea formalitatilor de comanda a voucherului (facturare, plata etc). In cazul in care esti in criza de timp si vrei sa emitem acest voucher in cel mai scurt timp posibil, nu ezita sa ne contactezi direct telefonic la 0330 803 110 sau prin email la info@campiontour.ro

Trimite solicitarea ta